Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Hello world" by Hannah Fry & Jaana Iso-Markku # Book PDF Kindle ePub Free

Hello world

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hello world
  • Author : Hannah Fry & Jaana Iso-Markku
  • Release Date : January 03, 2019
  • Genre: Mathematics,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 1449 KB

Description

TekoÀly ja ihmisenÀ olemisen taito

LÀhde kiehtovalle kiertoajelulle tekoÀlyn ja algoritmien maailmaan! Hannah Fryn Hello world saa lukijan pohtimaan, miten sÀilyttÀÀ ihmisyytensÀ koneiden keskellÀ.

Kuvittele, ettĂ€ sinua syytetÀÀn rikoksesta. Kumman haluaisit kĂ€sittelevĂ€n syytettĂ€ – ihmisen vai algoritmin? Haluaisitko, ettĂ€ kĂ€sittelijĂ€ on looginen ja virheetön vai empaattinen ja armollinen?

Algoritmeja on kaikkialla: terveydenhuollossa, liikenteessÀ, rahoitusalalla, rikostentorjunnassa, ajanvietteessÀ. Toisinaan niitÀ on jopa pÀÀttÀmÀssÀ, kenet tuomitaan vankeuteen ja ketÀ ei. Miten kaukana on aika, jolloin koneet tekevÀt kaikki meitÀ ihmisiÀ koskevat pÀÀtökset? MinkÀlaisen tulevaisuuden me oikeasti haluamme?

Huippusuosittu brittitutkija ja tieteen popularisoija Hannah Fry vie meidÀt kirjassaan Hello world kiehtovalle kiertoajelulle algoritmien maailmaan. Fry havainnollistaa selkeÀsti mitÀ algoritmit ovat, missÀ niitÀ jo kÀytetÀÀn ja millaisia rajoituksia niillÀ on. HÀn tutkii, ovatko algoritmit todellakin parannuskeino yhÀ kiihtyvÀÀn informaatiotulvaan.


PDF Books "Hello world" Online ePub Kindle